Om stedet:

Vores hjem ligger få km udenfor den lille Nordjyske by Agersted, lige i udkanten af Dronninglund Storskov. Området er idyllisk for både os og hundene, masser af plads og skoven giver rig mulighed for træning og lange gåture. Vi er flyttet herud i september 2015 og har en masse projekter i gang for at opbygge det perfekte hjem til vores hunde. Vi lægger stor vægt på, at vores "pelsbørn" har de bedste faciliteter, hvilket betyder ordentlige store løbegårde med masser af aktivitetsmuligheder og fine hundegårde.


Kim:

Kim er fra 1987, uddannet tømrer og arbejder selvstændig med eget bygge og anlægsfirma. Han holder rigtig meget af at arbejde med hundene og det er primært ham som kører vogn med dem, samt deltager i dvs. konkurrencer. Han holder dog også af en almindelig gå- eller løbeture sammen med dem. Hans drøm er at opbygge et team af hunde som sammen med ham kan gennemføre Polardistancen og andre mellemdistance løb.


Louise:

Louise er fra 1990 og har fra Aalborg Universitet en bachelor i biologi, pt har hun valgt ikke, at bruge uddannelsen til noget, men arbejder i stedet hos Sæby fiskeindustri. Ud over at være aktiv med hundene i dagligdagen med gå og løbeture, er hendes helt store hobby at udstille. Hun rejser Europa rundt på både de største og mindre shows. En anden af hendes hobbyer er at flette sine egne udstillingsliner.


Historien:

Vi fik vores første Alaskan Malamute i 2011 (Coda) og der gik ikke længe, før vi var på udkig efter en tæve, der kunne være sammen med ham. Så ni måneder senere tog vi Angel til os. Vi var nu for alvor ved at finde ud af, hvad denne fantastiske race har at byde på. Vi begyndte at arbejde med hundene og havde virkelig fået smag for dette. Så i starten af 2013 kom Zeus til, en hanhund af udelukkende løbslinjer. Som tiden går bliver Louise mere og mere bidt af at udstille og vi finder ud af, at vi gerne vil mere med denne race. Vi gik på jagt efter en tæve som både kunne udstille, arbejde og som kunne blive begyndelsen på vores eget opdræt. Så i slutningen af 2013 kører vi til Tjekkiet og henter Jenna hos Kennelen Shamanrock. I 2016 har vi forelsket os i Jennas helbror Castle og ham får vi lov at få, så også han bliver hentet til Danmark fra Tjekkiet.


Sådan har vi hund:

Vores hunde er en del af vores familie. De kommer inde i huset hos os, i sofaen, i sengen - de er hvor vi er. De er med os rundt - om det er så er familiebesøg eller ferie. Vi lægger stor vægt på, at de skal have et godt liv. De bliver aktiveret hver dag, om det så er træning eller bare en gå tur. Dette gør sig også gældende i sommerhalvåret, hvor vi grundet temperaturen ikke træner løb eller træk, så finder vi på andre aktiviteter såsom svømning eller andet. Vi bruger stort set al vores fritid med hundene. Selvom man har flere hunde mener vi ikke, at de bare skal stå i en hundegård! For os er det vigtigt, at have sunde, raske og pæne hunde og tager heller en tur for meget til dyrlægen end en for lidt. Før og efter hver træningssæson bliver alle hunde gennemgået af en kiropraktor således, at vi ved de ikke går rundt med smerter. Hundene bliver jævnligt badet, børstet, får klippet klør osv. Ydermere fodrer vi med kvalitetsfoder, Original barf, Essentials og VOM (som vi også forhandler). Alle hunde har ret til det gode hundeliv, om de lever i kennel eller som ene hund!