Hvalpe på vej <3

Vi forventer hvalpe midt september. Vores skønne tæve Lulu er gået i løbetid og skal parres med den flotte Naboo. Mere information kan findes under fanen ”Hvalpe”."

Flotte udstillingsresultater !

Vores opdræt har opnået utroligt flotte resultater og titler i udstillingsringen både herhjemme og udlandet. Vi er utroligt stolte af vores hvalpe og deres ejere!


Falgreens Sweet Summer Rain ”Abby”
Dansk Junior Champion
Hollansk Junior Champion
Tjekkisk Klub Junior Champion
3 x Best In Show Junior
1 x Best In show Hvalp
2 x Best In Show Baby

Falgreens Autumn Storm “Riki”

Dansk Junior Champion
Dansk Klub Junior Champion
Polsk Junior Champion
2 x Best In Show Junior

Falgreens Winter Is Coming “Rollo”

Hollansk Junior Champion
Belgisk Junior Champion
Best In Show Speciality

DM Mestre 2018

Vores fantastisk team deltog i årets DM afholdt af dansk polarhundeklub. Hundene kørte et fantastisk løb og vandt 4 hundeklassen.

Nye titler opnået

Lulu og Max har gennem deres første løbssæson opnået den amerikanske arbejdstitel ”WTD” Som betyder Working Team Dog.

Polardistancen 2018

En af vores store drømme gennem lang tid, er nu på vej til at blive en realitet! Drømmen er opbygge et fantastisk team af hunde som sammen med Kim, skal prøve kræfter med den ultimative test Polardistancen, et slæde løb på 180 km gennem det svenske landskab. Løbet vil foregår i marts 2018 og den hårde træning frem mod dette er sat igang. Teamet vil bestå af fem hunde. Jenna, Zeus, Castle, Lulu og Max.

BIS BABY

Vores skønne Abby har fået en helt igennem fantastisk start på hendes udstillingskarriere, kun 4 mdr gammel har hun vundet intet mindre end hele to BEST IN SHOW's.

Lulu og Max brillierer på udstillingerne!

Lulu og Max fra vores første kuld er nu blevet 15 måneder og har virkelig vist sig frem på udstillinger i både ind- og udland. De har blandt andet vundet en stor international udstilling i Holland og er så småt begyndt at sætte titler på deres navne.

DM mestre 2016!

Til dette års Danmarksmesterskab i slædehundekørsel på vogn vandt Kim tohundeklassen med Jenna og Zeus foran vognen, i en stærk klasse med 11 deltager. Dette er andet år i træk de vinder dette mesterskab, sidste år vandt de firehundeklassen. Coda og Louise deltog også i årets mesterskab i Canicrossklassen (løb med hund), de løb sig ind i en tid der gav en andenplads.

Et utroligt udstillingsår!

Vi tog den lange tur til Slovakiet for at udstille på et stort dobbeltshow i byen Nitra. Resultaterne var hele turen værd, Jenna blev begge dage bedste tæve og slutter derved hendes udstillingsår med 10 caciber (internationale certer) og hele 15 certer i seks forskellige lande. Det har været et helt fantastisk år for denne unge dame.

Vi har også været en tur i Dortmund i Tyskland på en af europas største udstillinger. Jenna vandt begge dage bedste tæve og kan vi kan nu tilføje titlerne Herpstsieger og Bundesieger på hendes liste.